Miért fáj annyira a fenekem ha mondjuk tekerek egy nap 100 km-t? Milyen nyereg kellene?
Figyelt kérdés
Már úgy 50 után előjön, hogy annyira fáj a hátsóm, hogy nembírok ülni. Nektek is szokott? Milyen nyerget kellene használni, valamilyen zseléset? Az országútikon még kisebb, és keményebb nyereg van, mint az én bringámon.2012. máj. 8. 06:46
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy hozzászokva?
2/10 anonim válasza:
Szerezz be egy betétes nadrágot. Lehetőleg ne Lidl-ből vagy Sportissimo meg hasonló üzletekből. Ha az sem segít akkor cseréld le valami zselés nyeregre. De szerintem ha lesz rendes nadrágod akkor 220km tekerés után megszokod. A 220km az olyan táv, ahol már a feneked és a lábaid is megszokták, hogy tekersz.
3/10 anonim válasza:
Utólag még annyit hozzátennék, hogy nekem pár éve volt egy nyergem amin 5km után fájt az alsó felem...Szóval ha van lehetőséged érdemes kipróbálni több fajta nyerget is.
4/10 A kérdező kommentje:
Kerékpáros nadrágom van, amibe van betét is, de majd megpróbálok másik üléssel. De amúgy bírok tekerni olyan 28-as átlaggal, de a seggem nem bírja xd
2012. máj. 8. 07:40
5/10 anonim válasza:
Be kell törni :D
Ha el vagyok szokva tőle, akkor az első nap után nekem is fáj, a második nap pocsék, harmadik napon nem érzem már, és egyáltalán nem fáj :D
6/10 anonim válasza:
Engem az SLR nyereg nyom, ha túlsúlyos vagyok. Le kell fogynom és kényelmes lesz.
7/10 anonim válasza:
Nekem is fáj.de 100 fölött(km) már hozzászokik és már ki sem tudok állni a nyeregből, mert ha kiállok rohadtul fáj.
8/10 anonim válasza:
Sajnos mindenkinek más nyereg a kényelmes: kinek a kicsi, kinek a nagy, kinek a puha, kinek a kemény. Próbálgatni kéne, de erre nem nagyon van lehetőség, legalábbis nem tudok olyan boltról, ahol elvihetnél egy 100+ km-es túrára kipróbálni egy nyerget. De amúgy ha az első 50 km-en még nincs gond, akkor szerintem nem olyan rossz az a nyereg, a hozzászokás segíteni fog. Az én nyergem 100 km-ig még tökéletes, de 240-en azért voltak gondok.
9/10 anonim válasza:
Mindenképpen próbálj többfélét kipróbálni a haveri körben és a beállítással is elszórakozhatsz.
Itt egy jó cikk:
10/10 Buga válasza:
Így így ,amit tudni kell az Yasecnél ott van.Zoligyerek kösz az infót,minden boltosnak kötelező tananyagnak kellene lenni.
Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!