Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek ez milyen teljesít...

Szerintetek ez milyen teljesítmény?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni komolyabban biciklizni, ( kb. két naponta mennék) és most voltam először úgy hogy rendesen hajtottam is, és 12Km-et mentem le 51 perc alatt, és abba benne volt kb.7-8 perc pihenő is. Az átlagsebesség kb.15km/h.

jah és ezt úgy hogy a felét azt erdőben ( földút, néhol elég homokos) és visszafelé meg betonúton!

Ti mit javasoltok hány km-et menjek egy biciklizésnél, kb menyi legyen az átlagsebesség?

( jah és ez a 12 km-ez nem a max amit tudok hanem most enyire volt időm).

2012. máj. 3. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

25 km/h átlag terepen az már elég jó

ha van homok is akkor 20-22 már jó

2012. máj. 3. 18:24
 2/4 Rothenberger válasza:
Én aszfalton 24 körüli átlaggal közlekedem 50-100 Km körüli távokon (pihenőt nem számítva) és rohadtul messze érzem magam a versenyzőktől. Ha rendszeresen mész egy idő után úgyis jelentősen nő a teljesítményed. Szerintem ha nem akarsz profi versenyző lenni akkor sz**d le a másokhoz mért teljesítményedet és magadat fejleszd olyan ütemben ahogy jól esik.
2012. máj. 4. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebből semmit sem lehet megállapítani. Az életkorodat és sport múltadat sem említetted. A terepet nem ismerjük.
2012. máj. 4. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hobbi szinten bringázok . A Velencei Tó egy óra alatt van meg . Ez 30 km . Tehát ez 30km/h -s átlagot jelent . Mivel komoly emelkedők is vannak , van ahol 15km/h-val tekerek . A sik terepen 35km/h körül alakul a sebesség . Ezt hetente megcsinálom .

42 éves vagyok , nem hinném , hogy ennél többre lennék képes .

2012. máj. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!