Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy ilyen dinamós lámpát...

Egy ilyen dinamós lámpát mivel kell rögzíteni?

Figyelt kérdés

Van hozzá valami lámpatartó cucc? Gondolom nem elég fölcsavarozni...

[link]

2012. ápr. 30. 21:56
 1/4 claidheamohmor ***** válasza:
Igen. Egy lámpatartó konzol, ami ennél a típusnál általában az első villakoronán a sárvédővel együtt van rögzítve. Nézd csak, ilyen [link] .
2012. máj. 2. 13:52
 2/4 claidheamohmor ***** válasza:
Ja, azért kérdezz utána a webshopban, hogy jár-e hozzá, vagy külön kell megvenni...
2012. máj. 2. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Kormányra/kormányrúdra nem lehet, valami gyűrűvel? Nem akarom emiatt a fél biciklit szétszedni...
2012. máj. 4. 20:12
 4/4 claidheamohmor ***** válasza:
De, a lehetőségek végtelenek, de akkor lehetséges, hogy barkácsolni kell. Használhatod mondjuk az olcsó teszkós elemes lámpák műanyag tartóbilincsét, bár nem tudom, vajon meddig bírná, de azt sem tudom, fémből van-e ilyen. Mindenesetre ha bemégy egy bicikliboltba, érdeklődhetsz, hátha tudnak valami használható megoldást, és még az is lehet, hogy van direkt kormányra/stucnira való bilincsük. Én amúgy annak idején a dinamótartó fülre tettem, lent a kerék mellett, a dinamót meg hátul a támvillára raktam a hozzá adott bilinccsel.
2012. máj. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!