Dinamós hátsó lámpát keresek. Aki talál nekem valót, kap egy sört. (? )
Egy sportos alacsony vázas Merida bringám van. Megelégeltem, hogy folyton lemerült az elem a villogókba, ráadásul állandóan lenyúlták a családtagjaim. Rendeltem egy tárcsafékhez illeszkedő shimano agydinamót.
A történet eddig szép és jó, tökéletesen teszi a dolgát, viszont nem lehet találni normális LED-es (nem izzós) hátsó lámpát.
Azért nem jó az izzó, mert előre halogén izzót raktam, a 3W teljesítmény két izzóhoz már kicsi (0,6W egy hátsó lámpa izzója, és ennyivel csak pislákol)
Nincs csomagtartóm, sem fém sárvédőm, így nem találok megfelelő lámpát. Ami kapható, az a B-tech márkából 1-2 darab, nagy, csúnya, nincs hova felszerelni. Nekem egy standard villogóra hajazó és akkora méretű valami kellene.
Kicsi az esély, már minden oldalon, boltban átnéztem (ebay-en és külföldi aukciós oldalakon is) de ha valaki tud ilyet, nagyon megköszönném.
Ha nem lesz, akkor veszek egyet, szétszerelem és beleépítem egy villogóba.
Csak nem én vagyok a hülye idézem wikipédiáról:
"A LED fénykibocsátó dióda, csak egyenáramú áramgenerátorról üzemeltethető és párhuzamosan nem kapcsolható. Váltóáramú feszültséggenerátoros áramforrás ( világítási hálózat ) és a LED közé egyenirányító és áramkorlátozó áramkört kell kapcsolni."
Tehát kell egyenáramosító és áramgenerátor is.
ezt találtam ami ledes, dinos és hátsó
Busch and Müller TOPLIGHT Flat Plus hátsó lámpa, dinamós, ledes
itt akadtam rája:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!