Jó ez a fékváltókar? (link)
Marokváltómat szeretném kicserélni,mert elromlott.Azt mondják jobb a fékváltókar,és nem is voltam oda a marokváltóhoz.Gyakran váltok.
igazából teljesen mindegy, melyiket veszed, csak akkor tényleg, vedd hozzá meg a bowdeneket is, hát nem tudom, hogy egy bowdenre értette-e az 1000 forintot a mester, vagy négyre, amikor az ebikeon 120 FT.-éert adják a jagwire darabját...:P Ha te veszed, arra figyelj, hogy a fék és a váltóbowden eltér, tehát két fék-, és két váltóbowdent vegyél. Meg egy-egy kis kupakot a végükre, de ha nem, a mester úgyis tesz rá, ha igényes a munkájára.
Ha fék- és bowdenházat is veszel, az is kétféle. na most létezik olyan, hogy előre félkészre szerelt, előzsírozott bowdenház, benne a bowdennel, ezek többnyire fix méretűek, de ha csak külön veszel, azt amúgy meg méterre adják. Bár szerintem felesleges, de ha mégis, a mester majd szab le neked. Amúgy meg a fene tudja, hogy a neten, és nem tőle vásárolt áruk árkülönbözetét beleépíti-e a munkadíjába (de ez már csak rosszindulat tőlem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!