Jó ez a fékváltókar? (link)
Marokváltómat szeretném kicserélni,mert elromlott.Azt mondják jobb a fékváltókar,és nem is voltam oda a marokváltóhoz.Gyakran váltok.
Tourney. Belépőszint. Funkcióját ellátja. Váltóbowdenekből a választék annyi, hogy olcsó, rozsdásodó, vagy drágább, rozsdamentes. Azt nézd meg a shimano kompatibilitási táblázatában, hogy a váltódhoz (és fogaskeréksorodhoz) ez a kar jó-e. Kérdezd meg telefonon az eladó céget, hogy jár-e hozzá a bowden (azt hiszem, jár, de itt Agyarországon sosem lehet tudni :P) Kis segítség itt: [link]
Amit linkeltél hatos váltó, hatos racsnihoz. Ha neked hetes sorod van, hetest vegyél!
ja, féknél figyelj, patkó, és cantis fékkel nem kompatibilis (bár szinte biztos vagyok benne, hogy v-féked van, ahhoz meg jó)
Bowdenvéget is vegyél hozzá, 10-20Ft.-, és akkor nem rojtosodik ki a vége.
Igen, hatos váltókar, hatos racsnihoz nagy valószínűséggel jó lesz. Bowdenházat nem muszáj venni, a régit bowdent kihúzod, az újat betolod szép óvatosan, amíg ki nem ficcen a vége. Aztán ütközésig húzni, de a technikai dokumentációban, amit linkeltem, benne van, hogyan kell :)
Ja, hát ugye a régi bowdent a váltóból is ki kell szedni, ahhoz egy csavart a váltón fel kell lazítani. Valami vékony szilikonos zsírral enyhén zsírozhatod is az új bowdent, de annyira nem muszáj. Nézd meg, hogy hogy volt az eredeti, akár fényképezd is le. Az újat ugyanoda. Aztán be kell állítani a váltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!