Milyen alkatrészek kellenek egy BMX felépítéséhez?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy BMX-et építeni.. Sajnos még csak kipróbáltam BMX-eket. De nekem is megjött e kedvem! Ha lehet soroljátok fel milyen alkatrészek kellenek hozzá!! Dirt-re és street-re akarom használni!!!2012. ápr. 23. 19:21
1/6 anonim válasza:
Nem érdemes építeni,inkább vegyél kompletten,de ha van rá pénzed akkor leírom ..váz,kormány,villa,stucni,hajtókar,pedál,első/hátsó kerék,fék(nem muszáj),csapágyszettek hajtókarhoz illetve a fejcsőhöz,belső ,külső gumi :D,pedál
ja és mennyi kereted lenne rá?
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mert kb. mennyi lenne ez mind? ha nem valami gagyi kínaik hanem pl.: har, mongoose ilyenek??
2012. ápr. 25. 15:44
3/6 A kérdező kommentje:
*haro
2012. ápr. 25. 15:44
4/6 anonim válasza:
hááát..elég sok lenne ezt mind külön 100 000 fölött lenne sőt ha jót akarsz 200 000körül jönne ki,és akkor még nem is mondtam sokat.Inkább vennék a helyedbe a velvartbmx.hu-n egy kinket vagy fitet vagy az original-gypsy.com-on egy wtp-t
5/6 anonim válasza:
kezdéshez minek kéne egy 100-200k-s bicó? egy GT-t nézel az jó kezdésnek, annak jó a geója és aránylag még könnyű is ráadásul megfizethető. de ha ragaszkodsz az épített keróhoz akkor számolj azzal is hogy össze se tudnád magadnak rakni (gondolom én mivel aztsem tudod mik kellenek hozzá) tehát összerakási költség ami boltban 10esből tuti nem úszol meg.
6/6 anonim válasza:
mert ha komolyan gondolja,és fog bicózni azzal sokkal könyebb megtanulni,én se gondoltam komolyan a bmx-ezést,és egy 25ezres haro backtrail x1-el kezdtem,azt most ott tartok,hogy kink gap 2011em van és fullos az egész,csak egy picit nehéz,szóval ha 1000%,hogy bmxezni fogsz minimum 3-4 évig még akkor megéri egy eastern vagy kink vagy fit kompletten,de ha viszont nem godnolod komolyan elég egy mongoose
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!