Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kromofág? Szerintetek kárt...

Okonel kérdése:

Kromofág? Szerintetek kárt tesz az aluminium kerékpár vázban? Többi lent

Figyelt kérdés
Az alu kerékpáromat szeretném újra festeni de nem tudom hogy a kromofág mekkora kárt tehet magában a bicikli anyagában....(aluminium)o.O
2012. márc. 20. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem kárt tesz...
2012. márc. 20. 19:56
 2/6 anonim válasza:
szerintem semmmi kárt nem tesz az alumíniumban, mert az eleve azért van hogy a festéket marja le. de nem tudom hogy én kiprópálnám-e az sajátomon :/
2012. márc. 20. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Én alufelniket marattam kromofággal, és semmi bajuk nem lett, még a polírozott felület is fényes maradt.
2012. márc. 20. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Arra viszont számíthatsz hogy az aluminiumon nem mindegyik festék tapad meg rendesen alapozó nélkül.
2012. márc. 20. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM! Mivel az alumínium és a festék kémiai összetevői mások. Viszont ezt most nem fogom magyarázni ha nem baj. Viszont alapozó mindenképpen kell. Vagy legalábbis erősen javaslom. Amúgy meg színterezés tartósabb, de viszont drágább is.
2012. márc. 20. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:D azt am tudom hogy az alapozó mindenképp szükséges...
2012. márc. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!