Kerékméretben pedig 26" és 29" kerekek vannak csak. Azok meg nem függenek össze azzal, hogy ki milyen magas.
2012. márc. 10. 22:12
3/13 A kérdező kommentje:
kerékpár
2012. márc. 10. 22:29
4/13 anonim válasza:
28
2012. márc. 11. 09:57
5/13 anonim válasza:
#2: van bizony 28-as kerék is, a legtöbb trekking és outi ilyen kerékmérettel rendelkezik... sőt, nekem volt 27es outim is :) Ha valami, akkor a 29-es a ritkaság. Abban viszont igazad van, nem a kerékméretet kell a tulaj magasságához/testalkatához választani, hanem a vázméretet, ami ált. 16 és 22 col közé esik - a 18assal valszeg nem lőne mellé, de ezt érdemes a vásárlás helyén kipróbálni.
2012. márc. 11. 17:32
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom minek okoskodtok.
Akkor úgy kérdezem, hogy melyik bicigli kényelmesebb egy 176centi magas 110kiló ember számára, amelyiket 26osnak vagy amelyiket 28asnak hirdetnek?
2012. márc. 11. 17:49
7/13 anonim válasza:
4. Igen, erre utólag gondoltam. Én csak az MTB kerekeket vettem figyelembe, mivel a legtöbb ember MTB-t keres.
Kedves kérdező. Szerintem neked egy 26"-os MTB lenne a legjobb. 18" (M) vázmérettel. Azért kellene szerintem az erősebb váz, mert a súlyodat el kell bírnia hosszú távon. Természetesen ezt egy Cross kerékpár is elbírná, de én nem merném megkockáztatni a helyedben. Esetleg később az MTB kerekeit vékonyabbra cserélni.
2012. márc. 11. 19:32
8/13 Alex Fly válasza:
7: szerintem meg a leggagyibb KLT-k kivételével a kerékpár típusától függetlenül nem okozhat gondot a súlya. Minden normálisan megépített kerékpárnak bírnia kell. Az MTB akkor jó, ha túlnyomórészt terepen teker az ember. Amennyiben az utakon, úgy jobban jár egy nagyobb/vékonyabb kerekű géppel...
2012. márc. 14. 10:57
9/13 anonim válasza:
Meh. Én 120 kiló vagyok, a bringámat 1 éve vettem 100e-ért, mentem vele cca. 8000 km-t, eddig kellett rajta cserélni első csapágyat (berágódás), hátsó felnit (repedt), kormánycsapágyat (berágódás), láncot (szakadás)... a vázat hegeszteni kellett, mert az üléscsőnél megrepedt, kb. ennyi... most elképzelem, hogy nézne ki ugyanez egy filigránabb bringán :)
2012. márc. 14. 11:11
10/13 anonim válasza:
Mentél te egy nagy lóf@szt 8 ezer km et egy év alatt 120 kilósan ... vedd összébb a kezedet nyári hónapokban napi több mint 40 km minden nap...mást etess a dumáddal .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!