Kogazo kérdése:
Srácok, ara lennék kíváncsi, hogy Mongoose Subject 2012-nek mik az előnyei, hátrányai, illetve mire jó?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy egyáltalán alkalmas e a testfelépítésemhez a bmx. 15 éves vagyok 64 kg. Légszíves mondjátok meg, hogy mire alkalmas, illetve még a személyes véleményeiteket is. Azért választottam ezt, mert első és hátsó fékje is van. Itt egy link: [link] 2012. márc. 4. 12:26
1/3 Minekmondjam Meg válasza:
nekem a 2008as van de a subject alapból egy kezdp bicikli mert nehéz, bár könnyű street-re jó. Testbikeon fentvannak a hátrányai/előnyei
2/3 anonim válasza:
nekem is 2012 es subjectem van...
nagyon jó bicó stabil erős acél váz, villa
12-13 KILÓ AZ EGÉSZ
De szerintem az első féket szedd ki és mind2 őt kiszedtem mert könnyeb lett tölle a BMX
ELŐNY---könnyű,szép,
HÁTRÁNY--- sz@r a fék
3/3 anonim válasza:
Igaz egy jobb bmx,drágább,de jobban megérné szerintem 100 000-150 000 között venni egyet azt szerintem már újítani se kell nagyon...de csak akkor ha komolyan gondolod,előbb inkább vegyél használtan egy olcsót és majd ha komolyan gondolod akkor mehet a drágább is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!