Mongoose Tyax Comp 2011-2012?
Szia! nekem van egy jó kis bringám Debrecenben Újszerű! Mongoose Tyax Sport 2011-es kerékpár ha érdekel írj.
Lényegében mindegy melyiket veszed, mert ugyanaz a felszereltség így a 2012-est nézve, csak más színe lesz.
De ezekkel a színekkel most sem alkotott nagyot a mongoose, comp és a sport: zöld, kék, fekete-zöld :(
Nekem tyax comp disc 2009-es van szép piros, egyszínű,nem cirádás, SramX4 váltóval, annak a váza is még a régi, az tetszik, .
Utána a tyaxok új vázzal jöttek ki de a 2010, 2011, 2012 a színén kívül ugyanaz. A comp már Simano, a sport meg Sram szettel.
Én a 2009-est idén márciusban vettem újonnan boltból, reméltem akciós lesz, mert már rég kifutó modell. De sajna a 2011-esek drágábbak lettek 15, 20 ezerrel, így a 2009-est választottam. Remélhetőleg 2012-re nem lesz áremelés, bár manapság ez aligha fordul elő.
Vásárlás előtt sok boltban jártam, sok kerékpárt megnéztem, most elégedett vagyok, érdemes volt a mongoose-t megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!