Most szeretnek elkezdeni bmx ezni. Szerintetek milyen bmx et vegyek? :D vagy a mongoose logo 2011is jo? Kb.50000 ft ert 13eves vagyok.
szia
ha most kezdesz ha nem mongoose-t nem ajánlok mert később csak a baj van vele :)50e-ből inkább egy használt de jó és erős és könnyű bmx-et vegyél mert 50-ből újat nem igazán tudsz venni ami jó és meg is éri. Egyedül annyi sansz van a használtba, hogy nem tudod, hogy használta az előző tulaj. de ki kell próbálni meg kell nézni alaposan és csak utána vedd meg.
Eastern-t ne mert az törik ha már komolyabban tolod :D kink is törik elvileg úgyhogy azt sem ajánlom de abból vannak jók azt én is vennék most ha elkezdenék megint bmx-ezni. Nagyon ajánlok Federalt,Whe The People (WTP), Fit, Hoffmann, Fly (flyból Terrible One, nekem is olyan volt és elvileg egész világon nem láttak abból törött, repedt vagy hajlott darabot :) )
ezek mind megbízható márkák és vna belőlük olcsóbb és drágább egyben jobb vasuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!