XC/enduro biciklit szeretnék venni, mennyi az az alsó árhatár amennyiért érdemes venni?
Akkor ha 200at nem akarok költeni rá inkább ne is vegyek összteleszkóposat? A 30 ezres kategória gondolom hamar szétesik.
Csak a csuklóm meg a hátam néha fáj a sok rezgéstől, ütéstől, ezért akarok összteleszkóposat, mert minden nap használnám, nem csak hétvégi kirándulásra/ugrálásra kell.
Kösz a választ!
Nagyon meg vagyok elégedve vele,már csak azért is,mert qrva jól össze van rakva.Egy csomó felsőkategpriás biciklinél van az,h van egy fasza alap váz,és telepakolják mindenféle szar cuccokkal,szal van egy 400ezres bicikli,és van rajta egy tizen-pár ezres suntour teló,hátsó teló valami szar márkátlan,alsókategóriás shimano váltó meg teszkós felni és hajtás.De a KC3-ban Rock Shox első teló,Marzocchi rugóstag,shimano alivio váltó és a tárcsafék is alap.Amikor megvettem,szinte semmire sem kellett költene.Vettem egy új stucnit meg egy pár markolatot,és ennyi.......egyszerűen tökéletes.
És igem,ha nem szánsz rá 200e-nél többet,akkor nem érdemes ilyet venned,jó a merevvázas is.Pl haveromnak van egy 2011-es Trek Ticket 10-e,és bitang jó bicikli (az újabb fajtára gondolok,erre:
[link] )
De hallottam még egy bicikliről,ami 200e forint közeli,egy Kelly's össztelós XC bringa.Jók a kritikái,az ár-érték arány iszonyat jó,de azért ennyiért még ne várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!