Milyen szobabiciklit vegyek? Annyiféle van! Max.100 000-ért.
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 09:50
11/15 anonim válasza:
Így van. Egy jó Kettlert vagy Spinner Pro-t 100 körül ki lehet fogni használtan.
12/15 A kérdező kommentje:
:O
De miért ilyen drágák?
Tekerni nem jó egy "gagyi" is?
nem vagyok profi sportoló, nekem csak otthon kellene tekergetni esténként.
2012. febr. 3. 18:34
13/15 anonim válasza:
Nem tudom mi a célod, meg van-e bringád, de talán megoldás lehet a görgő is. Arra fel tudod szerelni a bringádat és úgy is tudsz tekerni.
Én pl. télen a montimra szerelek aszfalt gumit és görgőzök. Így azon a bringán tekerhetek télen is amihez már hozzá vagyok szokva.
14/15 tetro válasza:
én ültem párszor ilyen olcsóbb szobabiciklin, lényegében használhatatlanok. arra jók, hogy a középkorú asszonyság aki amúgy sem akar igazán fogyni csak a lelkiismeretét nyugtatni, tekergessen rajta a híradó alatt, de másra nem.
15/15 A kérdező kommentje:
Nos, én 27 éves asszonyság vagyok, egy féléves babával.
Nyugtatnám a lelkiismeretemet :D
Am komolyan:
Még nincs meg a kerékpár, de úgy látom ebből használt lesz.
Ha ilyenek között keresgélek, mire figyeljek?
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat :)
2012. febr. 3. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!