Ezt a Shimano XTR féket hogy lehet 203-as tárcsával összerakni?
Figyelt kérdés
Ilyen Shimano XTR BRM965 2003 féknyergem van: [link]
Elől szeretném bővíteni a tárcsát nagyobbra. A villa Rock Shox Team Air U-Turn 2007 vagy 8. Rendes IS felfogatása van ( [link] ), és a féknyereg egyből rá van csavarozva bármiféle 160-as adapter nélkül. Na most vettem egy 203-as IS adaptert, ami ilyen: [link]
Most akkor ezzel az adapterrel hogy tudom összehozni a féknyerget? :S
2012. jan. 21. 00:28
12/16 anonim válasza:
De, ez jó. De amennyiből ez kijön postával, annyiért itthon 2-3 db-ot is vehetsz.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát én használtba nem láttam, ha itt Vácon nincs Crazy Bikeba, akk ebay lesz
2012. jan. 21. 16:03
14/16 anonim válasza:
Basszus, 1 óra alatt be tudsz tekerni Bp-re! Felhívod a ProBike-ot vagy a SpeedWay-t és rákérdezel. Oda-vissza meg van 2.5 óra alatt vásárlással együtt.
15/16 anonim válasza:
Hát akkor vegyél egy már egyébként is túlárazott alkatrészt háromszoros áron. Meg is érdemled.
16/16 anonim válasza:
Egyébként meg nem hiszem, hogy a Crazy Bikeba nem hoznak, ha megrendeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!