Ezt a Shimano XTR féket hogy lehet 203-as tárcsával összerakni?
Ilyen Shimano XTR BRM965 2003 féknyergem van: [link]
Elől szeretném bővíteni a tárcsát nagyobbra. A villa Rock Shox Team Air U-Turn 2007 vagy 8. Rendes IS felfogatása van ( [link] ), és a féknyereg egyből rá van csavarozva bármiféle 160-as adapter nélkül. Na most vettem egy 203-as IS adaptert, ami ilyen: [link]
Most akkor ezzel az adapterrel hogy tudom összehozni a féknyerget? :S
A válasz: sehogy.
Ez egy IS-PM adapter, neked pedig IS-IS-re van szükséged. Szóval ilyen kell hozzá:
Második: köszi, akkor szerzek egyet! Hát akkor az adapterrel jól benéztem, na mindegy 1400ért vettem össz..
Első: az még csak nem is az installálásról szól, hanem a beállításáról, és annyit én is tudok :)
Biztos lehet. Pl. itt: bringabutik.hu
A webshopban nincs, de én már vettem tőlük olyan cuccot, ami nem volt az oldalon, rákérdeztem, másnapra hoztak. Szóval érdeklődj.
Te dolgod, de mire akarsz Rebát 203-as tárcsával használni? A specifikációja szerint lehet, de én ennek ellenére sem tenném. Nem elég a 180mm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!