A Suntour jó teleszkópmárka?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 00:28
1/10 anonim válasza:
Nem.Még a legszarab cangáknak is ez az alaptelójuk,de még annak is rossz.
2/10 anonim válasza:
Nem a legjobb de nem is a legrosszabb. Én is ilyet használok lazább XC-re és megvagyok vele elégedve.
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem éppen alapteló van belőle, 35 körül van.
2011. dec. 24. 12:04
4/10 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a Rock Shoxból, vagy az RST-ből is vannak "profibb" változatok. Nem egy RS, de a drágább verziók azért nem olyan rosszak.
6/10 anonim válasza:
30 alatt elég gyengék 30-50 közt már van valami hasznuk 50 től már szerintem van olyan jó mint a többi, de annyi pénzért már nem suntourt vennék.
7/10 anonim válasza:
Z.O.L. figyelj! Először tisztázzuk, hogy a Rock Shox nem vethető össze a Suntourral, mert úgy aránylanak egymáshoz, mint Mercedes az Opelhoz. Ez a hasonlat nagyon találó. Az Opeleket manapság igen kicicomázzák kívülről, de a belső eléggé elmarad az elvárttól. Szóval nem egy kategória. Nem volt soha Suntourom, de eleget hallottam róla ahhoz, hogy kijelentsem, hogy gyenge, és Rock Shoxot felmagasztaljam, arról van tapasztalatom. Ja, és a Rock Shoxt inkább a Manitouval és a Marzocchval vesd össze, és nézd meg mikkel mennek freeride versenyeken, és gazdagabb leszel néhány fontos tapasztalattal. Akinek kevesebb pénz áll rendelkezésére, annak sem ajánlom sem az rst-t sem a suntourt.
8/10 anonim válasza:
Te aztán nagyon tapasztalt bringás lehetsz. :)
Bocs, hogy hozzászóltam.
9/10 anonim válasza:
Volt Suntour telóm, van 2 RS és használtam 2 Marzo villát is. Találkoztam már RST-vel is. Mindkét RS SID, tehát nem a 30 ezres kategória.
Marzoból a Bomber nagyon tetszett (főleg, hogy csak pár hónapig használtam, nem kellett a folyás miatt aggódnom), de volt egy olcsóbb levegős Marzo telóhoz is szerencsém. Borzasztó volt.
Nem lehet a márka alapján megítélni egy típust.
10/10 anonim válasza:
zol bocs h ilyen indulatosan válaszoltam, de utálom, ha fikázzák a rock shoxot. boldog új évet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!