Avid juicy 3.5 miért nem akar fogni?
Figyelt kérdés
Problémám a következő!Vettem egy avid juicy 3.5 tárcsaféket használtam tárcsa nélkűl!Felszereltem ahogy kell beállítottam de alig akar fogni behúzom a féket és csak nyikorog-nyekereg de annyira sem fog hogy a kerék megfaróljon vizem betonon tehát fékahtás abszolút nulla!Páran írták nekem hogy a tárcsát tiszticcsam meg brigéciolal vagy vegyem ki a betéteket és csinóljam meg nos én mind a két variácíót megcsináltam össze is raktam újra de semmi nem változott ugyanugy nyikorog-nyekereg de fékhatás abszólút semmi!Ha pedig felelemel 1 kerékre és ugy tolom akkor a fékkar bemegy markolatig!Valaki tudna nekem segíteni vagy valami jó szervízett ajánlani Kecskemét és Nagykőrös körül?2011. dec. 18. 11:43
1/1 Bence_ válasza:
Hozzá valók a betétek, akkor tud ilyet csinálni ha nagyon kemény a betét, felkeményedett.
Tárcsa nem hullámos,felülete szép?
Helyes írási hibákra próbálj ügyelni, mert itt csak az írásaid alapján ítélnek meg.
"tiszticcsam"=tisztítsam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!