Szerintetek Avid Juicy 3 vagy Avid bb7?
mindenképpen juicy3 mert az hidraulikus és az erősebb
de nézd meg azt hogy mekkora tárcsát ajánl na gyártó a villádra
Én a BB7-et ajánlom olyanoknak akik nem szeretnek az olajjal bajlódni. Igaz ritkán van vele gond de ott egy lyuk és no fékerő és az ára is kiváló. [link]
a BB7 ereje meg eleve mechanikusokhoz képest brutálisan jó sőt még a bb5 is nagyon jó .(Nekem elöl van BB7 hátul BB5) Mondjuk ha downhillezel akkor megértem de amúgy szerintem felesleges.
Ha meg annyira olajosat akarsz akkor a tektro auriga comp is majdnem olyan jó mint a juicy 3 és olcsóbb is egy kicsivel. [link]
A sok hozzánemértő beszél össze vissza. Életében nem volt egyiknek sem, se Juicy 3 se BB7.
Az juicy 3 egy belépő hidrafék azonos árkategóriában, mint a BB7. Rengeteg gondod lesz vele, állandóan légtelenítened kell, nem adagolható fékérzés stb stb...
Nem szabad 20 25ezernél olcsóbb hidraféket venni, mert csak a baj van vele.
A BB7 ellenben egy megbízható pontos és nagyon erős bovdenes fék, ami felülmúl sok hidraulikus féket is. MTBR.com-on is jobban dicsérik a BB7et, mint a juicy 7et. Ami nagy szó.
Én BB5öt használok hátul elöl BB7et, de több ismerősömnek is BB7ese van és mindegyik hihetetlenül elégedett vele.
Nem kérdés, hogy melyiket vegyed!
Miért, te juicy 3ról visszatértél BB7-re és 5re?
Bowdenes tárcsa sehol sem versenyez az olajossal. van gond vele? tudod, ami elromolhat az el is romlik. tény, hogy macerásabb az olajos, de ennyi gondod megér.
Nézd meg akármelyik értékelő oldalt, hogy melyik kap több pontot.
Szerintem, ha nem dhz-ni akarsz, akkor egy BB7el sokkal jobban jársz. Bár ha te szeretsz 2 havonta légteleníteni akkor hajrá.
Ráadásul, ha teflonos fékbovdened van, akkor azt is lehet 1 ujjal használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!