Mi visz rá valakit, hogy milliókért vegyen bringát?
A szomszédban lakik egy srác és bringázik. Ilyen maraton versenyeken szokott indulni. Múltkor megkérdetem mennyiért vette a bringáját. Aztmondja nem tudja pontosan, meg nem egyben vette hanem alkatrészenként pakolta össze, de olyan 1,5 millió körül lehet. Majdnem elájultam.
Mi kerül ennyibe a biciklin? Mivel jobb mint egy tized, húszad annyiba kerülő?
tuti minden-ben jobb,
nem értek hozzá nem vagyok nagy bringás,nincs is drága biciklim csak egy falusi suttyó vagyok egy falus sz ar cangával de ha neki az kell akkor hagy kölcsön rá.
én úgy vagyok vele hogy hobbijának éljen az ember, és a hobbijára meg ne sajnálja a pénzt.
ha ő megteheti hogy olyan méregdrága biciklivel versenyezzen akkor tegye azt.
a motorozás is csak egy hobbi pl.gyorsasági motor és mégis megveszik a 4 millás mocikat csak azért hogy néha mennynek pár kilométert.
rajtuk persze már nem csodálkozik kb.senki mivel megszokott.
Mit fáj ez nektek? ez a hobbija, arra költi a pénzét, amire akarja (főleg, ha ilyen ártalmatlan dolgokra).
Amúgy pedig látszik az írásodból, hogy nem értesz komolyabban a biciklikhez...
Szerintem meg 150e felett kezdődik a bicikli...
Egy időben télen egy régi 70e-es acélvázas bringával edzettem télen. Nyomtunk pár sprintet a táblákra, de egyet sem tudtam elvinni. Nem lehetett gyorsítani azzal a bringával. Következő hétvégén az egyik aluvázas versenymontimat vittem és az összes sprintet megnyertem. A karbon bringám még ehhez képest is egy külön dimenzió. Könnyebb és nagyon hatékony. Ha valakivel egy sprintben 50 % esélyem volt az alu bringával, akkor ezzel biztosan megverem.
Ha kezedbe vennél egy átlagos nyereg-nyeregcső párost (320g+320g) és utána egy Selle Italia SLR + Use1 párost (135g+187g), akkor nem kellene neked sem tovább magyarázni.
"Ilyen maraton versenyeken szokott indulni"
Felteszem, a top maraton sorozatról van szó, vagyis MO elsőszámú montis versenysorozatáról. Menj el párszor a sráccal és a verseny előtti délután járjátok be a pályákat. Egyszerűen egy olcsó bringa darabokra hullana ott, kell a minőség. Hogy jobb-e vagy sem, ez ott fog eldőlni, a sarki közértbe menet a teszkós bringa is jól teljesít :)
De a grammbuzuláson én is röhögni szoktam :)
Utolsó!
Te 100 km sík tekerés után szívesen emelnék fel 2 méter magasságba egy Suzukit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!