Mi éri meg jobban egy BMX-nél?
Szerintem vegyél újat kicsit jobban néz ki és még tudsz is valami kis trükköt vele majd.
A képen az a Mongoose egész jól néz ki.
Én ezekért nem nagyon rajongok, én csak a Sreet BMX-et szeretem, a többit szinte utálom, szerintem vegyeél újat jobban megéri, nekem mongoose subject 2009 van, 2009-ben vettem vadi újon, vajszínben: [link]
De első hátsó féket leszedem, ülést teljesen le, hátra döntve, csak jobb oldalra teszek előre, hátra kilépőt, a fogaskereket elől kicserélem egy kicsire, és egy nagyobb, új street kormány, ezt most csak azért mondom, mert ha azt a mongoose-t veszed amit belinkeltél, az egy street bmx, az ülésről, és a féloldali kilépőkről ítélve, és a kis fogaskerékről, ha nem street-et akarsz, akkor ne azt vedd
én úgy tudom a mongoosok is elég könnyűek, ha 2011esekről beszélünk, szóval nem tudom neked mi a jó. még az új swcsepel is nehezebb az új mongoose meg umfnél ha jól tudom. meglehet ha jó márkát akarsz és könnyűt, ez 60-70 felett lesz, bár annyit szerintem nem érdemes adni egy bmxért ha nem profin versenyzel
hány kiló a régi bmxed, milyen? egyáltalán mit akarsz cserélni rajta? úgy kell számolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!