Hogy szereljem fel a váltóvédőt?
Figyelt kérdés
Nem kaptam hozzá semmi csavart, meg azt se tudom hova kéne csavarni! :D
Képen jelöljétek be hogy hova kéne...és mondátok meg milyen csavart kell hozzá beszereznem...köszi!
A váltóvédő: [link]
A bringa: [link]
2011. okt. 27. 12:53
1/14 anonim válasza:
A tengely szorító anya alatt a helye.
2/14 A kérdező kommentje:
Képen jelöld be ha kérhetlek..köszi!
2011. okt. 27. 14:39
3/14 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, melyik a hátsó kerék tengelyének az anyája, akkor inkább vidd szerelőhöz!
Egyébként: az a kúpos fekete színű anya ami a váltót is rögzíti!
4/14 blazeeee válasza:
kérj meg rá valakit...
amugy azér a komoly védőér mennyit fizettél? :))
5/14 anonim válasza:
ezt a védőt vidd vissza őszintén szólva semmit nem ér:| amúgy meg amit a tengelyre csavarsz csavart az alá mint egy alátétet úgy rakd rá. Ami a kereket is fogja anya, hogy ne essen ki.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor valami tuti váltóvédőt légyszi linkeljetek már...tűrhető áron!
2011. okt. 27. 19:12
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Sehogy. A hátsó papucs kialakítása miatt nem fogod tudni feltenni. Se azt, amit linkeltél, se azt, amit BoFF linkelt. Max úgy, hogy teljesen hátrafelé néz, de az meg "meseszép" lesz.
9/14 anonim válasza:
Plusz a gyorszár miatt is kétséges, hogy normálisan fel tudod szerelni. Én azt mondom felejtsd el a váltóvédőt. Semmi szükség rá.
10/14 anonim válasza:
amúgy igen. Én csak úgy keresgéltem, hogy ami úgy néz ki ami valamennyire védi is nem csak díszeleg ott és semmit nem véd mert kb el sem ér a váltóig hiába van közvetlen melette.. amúgy fel lehetne szerelni rá de kétségesen nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!