Hogy szereljem le a kerékpárvázról az első teleszkópot és a hajtást?
középméretes bringánál stucni le, és a villa lényegében kipottyan a vázból.
Alapméretes bringánál, stucniból a tőcsavar ki stucni ki, és szintén kipottyan a villa a bringából.
Figyelni kell hogy a bringa szárán lévő gyűrű az a kormánycsapágyhoz tartozik, azt szintén le kell ütni kalapáccsal
15-20 ezer bizánci ezüstért bizony én használt Mozo R120a R200 esetleg RST T5-T6 vagy SR-t vennék. Mozo villát használtam, kis szeretgetéssel elég szép kényelmes villát lehet belőle faragni.
Fékkar legyen AVID FR5 akkor a fékkel nem lesz gondod.
Hajtás RPM 4szögtengelyes azzal keveset kell szenvedni szép és még strapabíró is plusz bonthatóak a lánctányérok (lehet csereberélni) anno 7ezer bizánci ezüstért szereztem magamnak a cápás állatkert bevásárlórészlegének bringaboltjában!
Váltókhoz sajnos nem értek annyira.
Jó szerelgetést!
(szükséged lesz hajtókarleszedőre, Imbuszkulcsokra, monoblokk leszedőre (amolyan sokkörmösre) jah meg láncbontóra, és láncoskulcsra ha a hátsókeréken is akarsz variálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!