Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol tudnák részletes útmutatót...

Hol tudnák részletes útmutatót találni?

Figyelt kérdés
a kerékpár hátsó kereken lévő fogaskerékről és a racsniról?
2011. okt. 24. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Van belőle egy pár fajta. Konkrétan melyik érdekel?
2011. okt. 24. 15:41
 2/7 A kérdező kommentje:
hát annyit tudok róla hogy 26-os felnire van rátekerve és 6-os a fogaskerék (6 fokozat van rajta) sajna csak ennyit tudok ez elég?
2011. okt. 25. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Hátöööö. Nem mindegy, hogy menetes vagy kazettás.

Hogy néz ki a fogaskeréksor? Melyik a kettő közül?

[link]

[link]

Gyanítom egyébként az előbbi. Leszedni akarod (cserélni), vagy szétszedni (javítani)?

2011. okt. 25. 17:35
 4/7 A kérdező kommentje:

sztem az első

egyszer már szétszedtem leírom hogy hogy nézett ki

van a felni arra fel kell csavarni a racsnit annak a tetején van egy menet

legalúl csapágyak vannak utána rárakom a fogaskereket a tetejére kel rakni csapágyat utána meg rá tudok csavarni egy gyűrűt ami rámegy a racsnira így lefogja a fogaskereket

2011. okt. 26. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
és a racsnit akarom leszedni mert a két oldalán van 1-1 kis pöcök ami csak az eggyik irányba engedi a fogaskereket.Ezért már le akarnám lehet szedni az egész racsnit és újjat venni de ha lehet venni olyan kis pöcköt akkor azt vennék
2011. okt. 26. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

:)

Ne haragudj, de leírtad, hogyan szedted szét, hogyan néz ki, mit akarsz cserélni. Mindent.

Akkor mégis mi a kérdés? Minek útmutató?

Kerestem egyébként, de semmi használható leírást, útmutatót nem találtam a menetes racsnihoz.

2011. okt. 26. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
mert nem tudom hogy hogy lehet kérni,milyen méretek vannak
2011. okt. 27. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!