Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Baj ha a bmx-em 16kg?

Doncsi02 kérdése:

Baj ha a bmx-em 16kg?

Figyelt kérdés
Vagyis igy nagyon nehéz trükköket csinálni?
2011. szept. 29. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha gyenge vagy, akkor baj. Ha erős, akkor nem :D. Bár valójában nem tudom mennyinek kellene lennie egy bmx-nek, de valahol úgy olvastam 12-13kg,. Ez nem túl nagy különbség, mellesleg gondolom nem a legnehezebb trükkökkel fogod kezdeni.
2011. szept. 29. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég nagy baj!Az én 26 os túra montim 2 váltóval,2 fékkel,vastag vázzal,az átlagnál nehezebb abroncsokkal és lámpával meg különféle kigészítőkkel 15kg.16 kiló az rohadtul sok,ha belgondolsz,h lényegében 2 kerék,1 váz és 1 kormány az egész,és az is 16 os.Valami ott naon nem jó.Az én bmx es ismerőseim cangái kb 5-6 klók
2011. szept. 29. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mire akarod használni,ha dirtelsz akkor is sok de nem vészes,ha másra(flatland,cross,stb) akkor irgalmatlanul sok.gondolm valami régebbi 2000 körüli acél cucc pl:b52
2011. szept. 30. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a montim 8-9 kiló és tele van pakolva mindennel szerintem acél vázad van!
2011. okt. 1. 09:44
 5/7 anonim válasza:
2. Ha a te haverjaid bicajai 5-6 kilósak akkor azok nem is bicajok! az én triál bringám 12 kg. a 16kgos súly tényleg nagy probléma és az első válaszolót megerősítve 12-13 a jó súly.
2011. okt. 2. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:
amúgy legújabb 2011-es bmx és ténleg acél váz...
2011. okt. 2. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:

neked kel tudni, de inkább az elsővel értek egyet

ez valószínűleg egy csepel lesz, ezeknek 15-18 körül teszik a súlyát, még nem méregettem. kilós kerekek, tank acélváz, ormótlan tárcsa, lényegében én pont ezt szeretem rajta, kicsit vaskosabb, mint azok a metroszexuális mongooseok, amivel a répanacisok suhognak. amik tartják a divatot, azoknak 12-13kg körülinek kell lenni, de szerintem az a pár kiló nem számít, én úgyis terepre meg utcán zúzásra használom, nem flatlandezek.

sőt, nekem még ez is kevés, valószínű lesz hogy egy vaskosabb gumira fogok cserélni.

2011. okt. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!