2/6 anonim válasza:
Nem,mert egy 14 éves gyermekre nem bíznék 50rugós bringát.
20 körül nézz ki egy montit lányom.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor kerlek ajanlanatok nekem valami teleszpokos, sebessegvaltos bringat?
2011. szept. 25. 20:19
4/6 anonim válasza:
mondjuk látni hogy nemértesz a bringákhoz.... DE sztem ez nem rossz egy 14 éves lánynak, sztem jó :D
5/6 anonim válasza:
14 évesre nem bíznál egy 50ezeres bringát? Ez meg már milyen? Én is 14 vagyok és egy 130ezer montival futkározok terepen...Érdekes ember vagy te...Milyen bringád van?
Na de a kérdésre a válasz: Ha kezdő vagy akkor igen, de én nem ajánlom a marokváltót. Esetleg ha csak városban szeretnél járkálni egy vékonyabb külső gumira szükséged lehet.
Általában nem jók a decathlonos bringák, de ha csak itt ott hobbi szinten akarsz kerékpározni az megfelel :)
6/6 anonim válasza:
mindképp illik! jó dolog főleg mert erősít és te is élvezed a tekerést ja meg hát a benzingőzős állatok látják h már a fiatalok is bringáznak, mint ahogy egyre többen teszik . (én sem vok am öreg 15, de fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!