Nemrég kezdtem hosszabb távon tekerni, kezdőként jók ezek az eredmények?
Nem versenykerékpáros akarok lenni, amire én használnám a kerékpárt az túrázás, és arra, hogy jó kondiban legyek, többet tudjak sportolni.
távolság: 12,63 km
max. speed 32,2
avg. speed 18,9
idő: 40 min
Városon kívül főutakon merjek menni biciklivel, vagy ragaszkodjam a kerékpárutakhoz?
Sík úton közepes ez az eredmény. De ne másokhoz hasonlítsd magad, az a lényeg, hogy magadhoz képest egyre jobb legyél.
Kerékpárúton sokkal kényelmesebb tekerni, mert biztonságban érzi magát az ember. Hátránya, hogy sokszor nem lehet olyan sebességet elérni, mint a főúton (gyalogosok miatt, út minősége miatt). Hogy menniyre biztonságos az autók között menni, neked kell megítélned.
12 km egyaltalan nem hosszu tav ... nekem nagyjabol annyi az ut mig rendesen bemelegszem :) es a sebessegen is kellene egy kicsit tornazni, igaz ha 80 eves papo vagy, akkor siman minden tiszteletem.
Tekerj nagyjabol 50 km-t naponta es probalj meg 40 km/h koruli sebesseget tartani hosszu szakaszokban, de pihenoben sem menj 25-30 ala ... par ev mulva ott lesz a helyed a Tour-on :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!