Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudna segíteni valaki egy...

Tudna segíteni valaki egy Velomann kmóra beállításában?

Figyelt kérdés
1.20a-m van és nem tudom beállítani az odo-t és nem tudom, hogy hogyan kell kikapcsolni.
2011. aug. 25. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Az ODO beállítása benne van a használati utasításban. Azzal sem megy?

Szerintem automatikusan kapcsol ki és be.

2011. aug. 25. 14:37
 2/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom, minden km óra magától kapcsol ki, ha 10 percig nem kap jelet, és amint kap magától bekapcsol. Az enyém kikapcsolt állapotban csak az időt mutatja, de mivel vízjeles a kijelzője, (mármint sötét háttérrel fekete digitális karakterek, tudjátok... ) alig fogyaszt. Az odo-t nem neked kell beállítani, az az összes eddig megtett km, azt nem lehet beállítani.
2011. aug. 25. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Jobb óráknál be lehet állítani az ODO-t, ugyanis ha elemet cserélsz, akkor minden adat elvész.

Enyémen is be lehet például. Ahogy néztem a kérdező órájának a használati utasítását, abban is be lehet állítani.

2011. aug. 25. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez a jobb órák kateg.be tartozik és sehogysem tudom beállítani a leírása szerint sem, pedig az előző pár ezres óráimban mindig be tudtam állítani. Igen kikapcsolt magától elég sokára, de az időt mutatja másodpercekel na mind 1, nem úgy vált funkciót ahogy a leírásában van
2011. aug. 25. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:
a leírásában vhogy atvarázsolódik a kerékméretbeállításról az odobeállításra, de bármit nyomok, nem vált oda. És azt em tudod véletlenül, hogy lehet átváltani 1es bicikliról 2esre? V azt maga felismeri kerékméret szerint?
2011. aug. 25. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem ilyen órám van csak a használati utasítást bújom, szerintem a Move forward gombbal megy át. Vagy a Mode :).

Bike 1 és Bike 2 között az enyém automatikusan vált, ugyanis a két szenzor nem ugyanolyan jelet küld. Amikor az óra szinkronizál elinduláskor, felismeri, hogy melyik szenzorról kapja a jelet.

2011. aug. 25. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Aha értem. köszi a fáradtságot, de így sem megy. Mind1 kezdi 0 ról.
2011. aug. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!