Enyhe nyolcas mind2 kerékben gázos?
Figyelt kérdés
Mind2 kerékben van egy nagyon kicsi nyolcas ( csak ha nagyon figyeli az ember akkor látszódik ) .2011. aug. 19. 00:57
1/6 anonim válasza:
Attól függ milyen bringáról van szó? Tárcsafékes e vagy v fékes? Meg attól hogy mire használod?! Például ha pecázni jársz vele akkor tökmindegy. Ha versenyzel vele akkor már nem az igazi. De én láttam olyan 8 asos terepcangát hogy rossz volt ránézni.
2/6 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van, mert attól függ mire használod a kerékpárt. És az is számít hogy milyen fajta a kerékpár, illetve milyen fék van rajta.
3/6 A kérdező kommentje:
Hauser grizzly és V fékes.Amugy csak szaladozni használom dehát vadi uj nemkéne neki semmilyen nyolcasnak lenni nem?:)
2011. aug. 19. 11:09
4/6 anonim válasza:
Nem kéne nem kéne. A legtöbb bolti sorozat gyártott bringát úgy gyártják hogy nem kézzel centírozzák be a kereket hanem egy préssel. És rövid idő után a fém küllő vissza akar állni az eredeti helyére. Ettől lesz benne nyolcas.
Ha nagyon zavaróvá válik akkor vidd el bringa szervízbe és centíroztasd ki. Nem kérhetnek érte túl sokat,nem egy bonyolult művelet.(inkább időigényes). Én például magam szoktam centírozni a bringa kerekét.
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy majd megeresem a szomszédokbeli Feribá-t ő ugy ki centirozza hogy joblesz mint ujkorában
2011. aug. 20. 11:58
6/6 Perec Józska válasza:
Nekem a szerelő szerint 64-es volt a kerekemben, egyáltalán nem gázos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!