Laza lánc? Többi lent.
Figyelt kérdés
Shimano Tourney váltóm van és váltásnál elég érdekes hangokat ad ki .. a láncot se nagyon tartja..Lehet ezzel valamit kezdeni?A bringa baci uj de ez nagyon meglövi. Ha kivennék pár szemet a láncból az segitene rajta vajon?2011. aug. 12. 08:50
1/13 anonim válasza:
Ha montiról van szó, ki ne vegyél láncszemet. Azok szándákosan laza láncok. Nekem is elég laza a montimon, viszont nekem Shimano Altus van. Nekem nem adott ki eddig furcsa hangokat, pedig mentem már esőpen, porban, sárban. Inkább olajozd meg a láncot...
2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj ha már patkáról lemegyek akkoris a lánc hozzá ütődik-verődik valamihez és elég tré hangja van..
2011. aug. 12. 14:40
3/13 anonim válasza:
nekem is ilyen váltom van és mindig elhajlik a láncfeszitö csavarom ennek a váltonak alapvetö problémája a láncfeszités.
4/13 anonim válasza:
azt elfelejtettem hogy azért ad néha hülye hangot mert nem birja a terheléses váltást az a baj hogy csak felül van benne rugo és beállitani se lehet pontosan.
5/13 anonim válasza:
Akkor viszont érdemes váltót cserélni, nem olcsó mulatság, de ha annyira laza a lánc akkor mindenképpen kelleni fog, csak így lehet, hogy később...
6/13 anonim válasza:
Inkább cseréld ki a váltóba a rugót egy feszesebbre (ergo nem kell új váltó). Plusz ha úgy se jó vehetsz egy láncfeszítőt.
7/13 anonim válasza:
Nyulbarát-nak üzenem hogy semmi nem bírja a terheléses váltást! A kocsikba se poénból tesznek kuplungot...
8/13 anonim válasza:
a terheléses vátás az amikor ránehezedsz a pedálra mondjuk egy sprint közbe és ugy váltasz és a drágábik kategoria birja!
9/13 anonim válasza:
vagy mondjuk az emelkedön , mi köze ennek a kuplunghoz a kocsi máshogy müködik mint egy bringa nem gondolod?
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..utána fogok nézni ennek a rugó cserének ha nemjön be akkor lehet uj váltó lesz
2011. aug. 15. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!