Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi az olcsóbb ha összerakatok...

EXe kérdése:

Mi az olcsóbb ha összerakatok egy biciklit, vagy egybe kompletten megveszem?

Figyelt kérdés
100 ezer Ft körül szeretnék venni egy mountainbike-ot, tárcsafék, első teleszkóp, jó felni, alu váz stb. Egykerekezés, ugratás játszik, de nem durva használatra. Kérdésem az hogy olcsóbb-e ha külön megveszem alkatrészeket, és összerakatom a bicót, vagy egybe vegyem meg a boltba?
2011. aug. 10. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem komplett.
2011. aug. 10. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha egyben megveszed, összerakatni mindig drágább!
2011. aug. 10. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha tudsz kerékpárt szerelni, ami azért lássuk be nem atomfizika, akkor megveheted alkatrészenként a cuccost. Ez két okból is jó:

1. A legkisebb alkatrészét is ismerni fogod a cangádnak és az jó.

2. A saját egyéni ízlésed szerint alakíthatod ki a legkisebb alkatrészektől kezdve a vázig.

Ha lenne pénzem új bringára mindenképpen én raknám össze.

Sok cangám volt és egyiken sem volt szinte egy eredeti alkatrész sem pár hónap múlva... Úgyis le akarsz majd cserélni ezt-azt, anyagilag ugyan ott vagy. Csak hát ehhez kell ismerni kerékpárul.

2011. aug. 10. 19:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Elöször is köszi a válaszokat,

Másodszor meg lehet azt csinálom bemegyek boltba kinézek 1et, viszont megmondom hogy e helyett ez legyen rajta, ahelyet meg amaz... és akkor végülis össze is raktam meg nem is! xD

2011. aug. 10. 19:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, meg kifizetted az eredeti alkatrészek árát is, meg azt is amit rá szeretnél tetetni + a munkadíjat. Te egy zseni vagy...
2011. aug. 10. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Összerakni talán jobb, és még akár olcsóbb is lehet, ha jó helyről veszed az alkatrészeket, én pl. bikemag apróról szoktam vásárolni (és csak új cuccokat). Én a mostani bringámat építettem és kb. féláron jött ki az eredetihez képest (kb ugyanazok lettek az alkatrészek rajta mint a gyárin). Ha boltban veszed a cuccokat, akkor tuti nem jössz ki jobban.

Előző válaszoló!

Mikor az első bringámat vettem kompletten, boltból, a telót, a nyerget, és a kormányt kicseréltettem jobbra és csak a különbözetet kellet pluszban rátenni. Persze lehet van olyan hely is, amit te írsz, de azt messziről el kell kerülni.

2011. aug. 10. 20:48
 7/13 anonim válasza:
Én sem értek egyet a kettővel előttem íróval, minek kellene az alap alaktrészekért fizetni amit nem is veszel meg? Egyébként szerintem tényleg azt érdemes tenni hogy bemész a boltba kinézel egy biciklit, és megmondod hogy mit cseréljenek ki rajta, rendesebb helyeken tényleg csak a különbözetet kell kifizetni semmi "munkadíjat" még mellé.
2011. aug. 11. 10:30
 8/13 anonim válasza:
Egyébként meg érdemes az eladókat megkérdezni hogy ők mit javasolnak ha ilyen ugratásos célra akarsz biciklit mert lehet hogy olyan alkatrészt választanál hozzá ami annyira nem jó arra a célra.
2011. aug. 11. 10:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére van ismerősöm a "trek" boltba, és remélem tud olcsóbban adni, meg puszira cserélni! :) Köszi a válaszokat!
2011. aug. 11. 13:49
 10/13 anonim válasza:
csináld meg mind kettőt és megtudod.. ;)
2011. aug. 18. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!