Milyen magasak vagytok és mekkora a kerékpárt használtok?
Figyelt kérdés
19,5"-os férfikerékpár méretre jó lenne-e egy 195m magas embernek? Sajnos nincs lehetőségem kipróbálni.
[link] <--- ő az
2011. júl. 31. 19:05
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi lovaska. Még határesetnek mondanám. Remélem jó lesz.
2011. júl. 31. 19:44
3/9 anonim válasza:
Inkább a 21es vázméretet ajánlanám. Nem jó ha kisebb a vázméret, mint ami kellene. Úgy meg nem ajánlanám egy kerékpár vásárlását, hogy nem tudod kipróbálni. Mindenképpen érdemes a megvásárlás előtt menni 1-2 kört az üzlet előtt. Ezt általában minden üzletben megengedik. Vagy próbáld ki azt, hogy elmész egy kerékpárboltba és kérdezd meg, nem e próbálhatnál ki egy 19.5s és egy 21es bringát. Ha szerencséd van és jófej az eladó, teljesen biztos vagyok benne, hogy engedik. Én mindenképpen a 21-es vázat ajánlom. Főleg ha hosszú távra vannak terveid a kerékpárral.
4/9 anonim válasza:
182cm és 18"-os vázam van. Nekem kényelmes, nem tudom mi az előírás.
5/9 badis válasza:
Helló!Én 185 cm magas vagyok,nekem 19,5"-os méretű mtb-om van.Nekem ez kényelmes!
6/9 anonim válasza:
Én 179cm vagyok és 21" a MTBm. Hosszú útra kényelmes, de a hegyekbe nem merek bemenni, mert mivel nagy a váz, ha hátra nyomom a súlypontot nem érem rendesen el a kormányt, és felrántani sem tudom.
7/9 anonim válasza:
176 centi vagyok, 21" a vázam. A kisebb vázakat én bizonytalannak éreztem, és olyan érzésem volt, mint ha a bicikli súlypontja sokkal alacsonyabban lenne, egy szóval nem volt kényelmes. Kicsit volt a kormány távol, vettem egy 4 centivel rövidebb kormányfejet és már tökéletes is. Szóval én azt mondom, hogy próba nélkül ne vegyél.
Mondjuk mikor megkaptam az első MTB-om (Hauser Winner kb. 11 éve) az is 18" volt, én meg még alacsonyabb, szóval az ülés teljesen leengedve volt jó, de még mindig használom de nagyon kicsinek érzem. Lehet a nagy bicikliket szoktam meg?!
8/9 anonim válasza:
akkora vagyok mint te és caprine epik 30-ból a legnagyobb vázméretet kaptam, 22" és ez így az ideális, talán még a 20"-oson elférnék, de attól függ mit szeretsz, nekem mondjuk egy alacsonyabb jobban bejött volna, de így utólag jobb, hogy ezt kaptam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt válaszokat! Végülis egy Caprine Tour 22" lesz. Ugyan drágább, de legalább ki tudom próbálni és a méret jobb.
2011. aug. 1. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!