Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért van ez? Lehet-e belőle baj?

Miért van ez? Lehet-e belőle baj?

Figyelt kérdés

Állandóan a biciklin vagyok..de szó szerint...a szomszéd városokba már ugy biciklizek mintha a szomszéd házba néznék át..lehet ennek valami következménye?

Am ilyen napi 6 óra simán megvan...imádok biciklizni..csak nem tudom hogy ebből lehet-e valami baj!?

előre is köszi a válaszokat.:)

2011. júl. 30. 01:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah és am 17/F
2011. júl. 30. 01:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Baj?? :D Örülj neki basszus hogy bírsz ennyit! Ha nincs izomlázad meg nem edzed túl magad akkor simán mehet ennyi is, az emberek többsége épphogy túl keveset sportol.
2011. júl. 30. 01:19
 3/11 A kérdező kommentje:

én már komolyan kezdtem aggódni..:/

De akkor megnyugodtam..:)

És köszi a válaszod?

2011. júl. 30. 01:26
 4/11 A kérdező kommentje:

és am semmi izomlázam nincs...már a haveromat is hivtam cengázni de ő egy óra után feladta..:/

Magamba meg unalmas..:/

De nemérdekel..:D

Akkor is megyek mert szeretem..:D

2011. júl. 30. 01:28
 5/11 anonim ***** válasza:
nagy bajod nem lehet. esetleg csak az, hogy aranyered alakulhat ki az ülés nyomásától és a heréknek se tesz nagyon jót az állandó nyomás.
2011. júl. 30. 11:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Általában álva tekerek..:)
2011. júl. 30. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:
A városi levegő nem tesz jót, de egyébként más bajod nem lesz.
2011. júl. 30. 15:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Nahát az igaz..de am falusi vagyok..és vannak a szomszádaimban faluk is oda is szoktam menni..de már igazábol nem tudok hova menni..:/ Már mindenhol voltam itt a közelben..:/
2011. júl. 30. 16:28
 9/11 anonim válasza:
Csak ügyelj a kerékpár állapotára:D Főleg a külső gumikra fékekre én egy zsír új külsőt 1 hónap alatt használhatatlanná tettem:) mert én is pont ilyen vagyok mint te;)
2011. júl. 31. 20:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát már zsirozva rég volt a bicikli..:/ majd holnap átzsiromzom.:)

Am tegnap hoztam rá két külsőt..remélem nekem nem egy hónapig fog tartai..:D :P

2011. aug. 1. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!