Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyek a legjobb országúti...

Melyek a legjobb országúti versenykerékpár márkák?

Figyelt kérdés
Végre sikerűlt összespórólnom annyi pénzt (4-év alatt) hogy tudjak vásárolni egy komolyabb országúti versenykerékpárt. (már régóta ez az álmom) Jelenleg egy régi használt Peugeot-tal kerekezek amit 10-ezerért vettem kb-5 évvel ezelőtt. Tanácstalan vagyok, hogy melyik márkát válaszam. Kérlek benneteket segítsetek a választásban. De jó lenne ha megindokolnátok, hogy miért pont "azt" a márkát ajánjátok. jelenleg 250-ezret szánok a vásárlásra. Kérem segítsetek.
2011. júl. 27. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
[link] mert szép
2011. júl. 27. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

mert könnyű

2011. júl. 27. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Erdemes a komolyabb uzleteket szemelyesen felkeresni es erdeklodni a lehetosegekrol ... sokszor a felszereltsegben kotott kompromisszumok is mukodnek, kvazi megprobalnak mindenhol talalni a szamodra es a lehetosegeidhez merten a legjobb gepet osszeallitani.

Valoszinu ha nem idei kiadasu tipusokat valasztasz es foleg nem szezonban, akkor a negyedmillios arert mar egesz ertelmes geped lehet.

Szoval szerintem ne legyel lusta, szanj ra egy kis idot es jard vegig a nagyobb uzleteket (szerencsere jo sok van mar)

2011. júl. 27. 16:21
 4/8 Loach ***** válasza:

Versenyezni is szeretnél vele, vagy "csak" szimplán csavarogni kellene?

Ha csak szimplán kedvtelésből, akkor azt mondanám, hoyg használtan keress vmit. Múlt héten találtam fent talán bikemag-en egy Gepida Bandon 1100-ast -> még aluvázas, de full Ultegra szettel.

Ha újat szeretnél, akkor még tényleg várj egy kicsit, mert most már majd lassan mindenki kezdi a leértékelést...Addig is nézegess sokat neten, meg járd körbe a bolokat. Ha nem Bp-i vagy akkor nagy valószínűséggel neten találod majd a legjobb ajánlatot, de mindenképpen megéri körbenézni, mert ha neten találsz vmit, akkor azt azért nem árt előtte uygebár kipróbálni, amit viszont csak személyesen tudsz, egy boltban...

2011. júl. 28. 09:32
 5/8 Loach ***** válasza:

[link] ->279e-ért van Race Lite 904-es full Shimano 105-ös szettel ->versenycentrikus geometria (ha nem versenyre kell van road ride szériás is akcióban), minőségi összeszerelés, 8,8kg

[link] full tiagra szett, de kevésbé versenycentrikus geometria, illetve a nagytányér is "csak" 50 fogas

[link] a meridához hasonló, full 105ös szettel 268e Ftért, a geometriája a meridának nekem jobban bejött, de ugye mindenkinek más a kényelmes.

[link] CAMPAGNOLO XENON szettel, a gond csak az, hoyg a campagnolo váltóit nem ismerem, ergo ,hogy ez 200e Ftért jó vagy sem, nem tudom...

Az igazi baj az, hoyg 320tól kezdődnek a rendes versenygépek, amelyek geometriája és felszerelése már tényleg komolyabb...mint pl ez itt: [link] igaz a váltóit még csserélni kellene min. tiagrára, de ez már nem rossz :)

2011. júl. 28. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mondjuk a Cannondalet ajánlanám. Személyes tapasztalatból tudom, hogy remek kerékpár és megbízható. Úgy kb. 5000km-t tettem meg vele, mikorra cserére szorult a lánc és a hátsó fogaskerekek. A gumit 2 évente cseréltem rajta.
2011. júl. 28. 12:04
 7/8 Loach ***** válasza:
[link] connandale tiagraval 248e-ért
2011. júl. 28. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. aug. 3. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!