Melyek a legjobb országúti versenykerékpár márkák?
Erdemes a komolyabb uzleteket szemelyesen felkeresni es erdeklodni a lehetosegekrol ... sokszor a felszereltsegben kotott kompromisszumok is mukodnek, kvazi megprobalnak mindenhol talalni a szamodra es a lehetosegeidhez merten a legjobb gepet osszeallitani.
Valoszinu ha nem idei kiadasu tipusokat valasztasz es foleg nem szezonban, akkor a negyedmillios arert mar egesz ertelmes geped lehet.
Szoval szerintem ne legyel lusta, szanj ra egy kis idot es jard vegig a nagyobb uzleteket (szerencsere jo sok van mar)
Versenyezni is szeretnél vele, vagy "csak" szimplán csavarogni kellene?
Ha csak szimplán kedvtelésből, akkor azt mondanám, hoyg használtan keress vmit. Múlt héten találtam fent talán bikemag-en egy Gepida Bandon 1100-ast -> még aluvázas, de full Ultegra szettel.
Ha újat szeretnél, akkor még tényleg várj egy kicsit, mert most már majd lassan mindenki kezdi a leértékelést...Addig is nézegess sokat neten, meg járd körbe a bolokat. Ha nem Bp-i vagy akkor nagy valószínűséggel neten találod majd a legjobb ajánlatot, de mindenképpen megéri körbenézni, mert ha neten találsz vmit, akkor azt azért nem árt előtte uygebár kipróbálni, amit viszont csak személyesen tudsz, egy boltban...
[link] ->279e-ért van Race Lite 904-es full Shimano 105-ös szettel ->versenycentrikus geometria (ha nem versenyre kell van road ride szériás is akcióban), minőségi összeszerelés, 8,8kg
[link] full tiagra szett, de kevésbé versenycentrikus geometria, illetve a nagytányér is "csak" 50 fogas
[link] a meridához hasonló, full 105ös szettel 268e Ftért, a geometriája a meridának nekem jobban bejött, de ugye mindenkinek más a kényelmes.
[link] CAMPAGNOLO XENON szettel, a gond csak az, hoyg a campagnolo váltóit nem ismerem, ergo ,hogy ez 200e Ftért jó vagy sem, nem tudom...
Az igazi baj az, hoyg 320tól kezdődnek a rendes versenygépek, amelyek geometriája és felszerelése már tényleg komolyabb...mint pl ez itt: [link] igaz a váltóit még csserélni kellene min. tiagrára, de ez már nem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!