Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért ugrik mindig vissza a...

Miért ugrik mindig vissza a váltóm?

Figyelt kérdés
Nos nem tudom, hogy mikor de szerintem ma történt! Észrevettem, hogy rossz a váltóm! Amikor én 1-es sebességbe váltok akkor ő a 2-es sebességben van! Han én a 2-es sebességben vagyok akkor ő már a 3-as sebességben és így tovább! És amikor én 5-ös sebeségbe váltok akkor ő már a 6-os sebességnél jár! És amikor én 6-os sebességbe váltok akkor az nem ugrik tovább! És ugyan ez van akkor ha visszaváltok alacsonyabb sebességbe! Ma megpróbáltam megcsinálni! 1-es sebességbe kapcsoltam, és a láncot a 2-es fogaskerékről sikeresen átraktam az 1-es fogaskerékre! Jó is volt látni, hogy normálisan van! Próbaként elkezdtem tekerni tekertem vagy kettőt és minden ok nélkül magátol átugrik a kettes fogaskerékre, holott én a kormánynál pedig az 1-esben voltam! Mi lehet a baja?
2011. júl. 21. 19:27
 1/5 anonim válasza:
A váltón van két kicsi csavar egymás alatt. az alsót csavard el egy kicsit addig ameddig nem vált fel az "1-es sebességbe" :D Nagyon nehéz dolog?! :)
2011. júl. 21. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Gúnyolódás helyett inkább gondolkozz és rájössz, hogy nem az a megoldás.

Érdemes az egész váltóbeállítást elölről kezdeni. Itt minden le van írva:

[link]

2011. júl. 22. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:
A Nagypapám még segítséget is kért a szomszédtől de akkor sem tudták megoldani a gondot! Azt mondják, hogy hátul nem enged a bovden emiatt nem megy fel meg valami nem tartja meg rendesen a bovdent és emiatt nem megy 1-es sebességbe!
2011. júl. 22. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, akkor el kellene vinned szervizbe, ha nem sikerül megoldani otthon a problémát. Hol laksz?
2011. júl. 22. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt nem kötöm az orrodra! De egyébként ismerek 2 helyen is szerelőt!
2011. júl. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!