Mennyi km-ert szoktatok általábban egy nap alatt letekerni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 11:37
1/14 anonim válasza:
Általában 8-at, de volt, hogy 16-ot is.
Meg besegítek egy cégnél "turistavezetőként", ott ha menni kell, akkor általában 20 km-t biciklizek, utána ugyanennyit kenuzok :-D
www.ipolytours.hu
2/14 °:Amigo:° válasza:
Semennyit.
Minek tenném? :-)))
3/14 WBTBWB válasza:
Ha bringaedzésem van, akkor 20-40km között (ált. terepen), oúton meg olyan 50-60km környékén.
5/14 anonim válasza:
Öööö. 60-110. Így akartam. :)
A Budai-hegységben, Visegrádi-hegységben, Pilisben.
6/14 anonim válasza:
hát egy átlagos nap szerintem 15-20km megvan mostanába csak10-15 a nagy meleg miatt
de ha az a kérdés hogy maximum mennyit tudok egy nap alatt letekerni akkor nemtudom az eddigi legtöbb egy nap alatt letekert km az olyan 60volt de akkor se voltam hullafáradt este
7/14 anonim válasza:
Nem minden nap, de ha megyek akkor min. 40km!
8/14 anonim válasza:
Munkanapokon 30, hétvégenként 50.
9/14 A kérdező kommentje:
A kérdésem azért tettem fel, hogy egy "képet" kapjak arról mennyt szoktak általábban kerékpározni az emberek. Amúgy én szeretem ezt a sportágat, van egy országúti bicóm (merida) általában min 30- 40 km naponta, de gyakran 60km felet szoktam (ahogy a munka beosztásom és az időjárás engedi) . Ebben a meleg időbben, reggel (7-8 óra) szoktam elindúlni és még délelőt letudom az "adagomat". Néha 110-120km is lemegy . Szeretek bicózni!
2011. júl. 17. 22:58
10/14 anonim válasza:
Hétköznap napi 10-15 hétvégéken 60-80km....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!