Melyik biciklit ajánljátok?
Figyelt kérdés
Leginkább hétvégén aszfalton használnám de kisebb terepre is.Az a baj, hogy nem értek hozzá és nem tudom melyik márka minőségi és jó.Mali Cobrát néztemn de az már nem fér bele a keretbe.Gepida Mundo '2011 MTB 26" ffi
Hauser Winner MTB ,alu. Ffi. '2011, 26"
Caprine Greenway '2011 MTB 26" ffi
2011. júl. 15. 16:11
1/10 anonim válasza:
Szerintem a Gepida Mundo tökéletes lenne neked. Azzal valamilyen szinten még terepre is mehetsz, nem fogja zavarni. Ilyen márkájú biciklit használtam 8 évig, és tökéletesen bírta!
2/10 compactegon válasza:
igen, ezek közül a Gepida a legjobb. sajna ha jól emlékszem nem duplafalú afelnije, így sűrűbben viheted centíroztatni. A mali cobra egyébként a montik legalja (mármint kategóriában), azt már lehet azért biciklinek nevezni. sajna a minőséget kicsit jobban meg kell fizetni.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és egy nagyon fontos tényezőt elfelejtettem mondani:Elég nagy darab vagyok(105 kg).Ezt a sújt kibírja a bicikli?Mármint tudom, hogy nem törik össze de nem fognak tönkre menni benne az alkatrészek?
2011. júl. 15. 19:28
4/10 anonim válasza:
Hát a kerékbe simán belepakolhatsz egy nyolcast, és mivel nem duplafalú - ahogy az előbb írták - viheted centíroztatni. Ha aszfaltra kell, akkor nem áll fenn ilyen veszély, terepen viszont lehet. Mondjuk a centírozás nem drága, itt nálunk 500ft-ért megcsinálják. Vigyázni kell rá, meg nem kell ugratni-egykerekezni-180azni, szóval ha rendeltetésszerűen használod, akkor rendben lesznek az alkatrészek is! ;)
5/10 anonim válasza:
Szerintem is a Gepida a legjobb! De te 26" -os bicajt használsz? Az nem gyerek méret?
6/10 compactegon válasza:
nem, a 26" MTB és cruiser méret. 28" az outi és trekking.
7/10 compactegon válasza:
viszont az a jó ebben, hogy fejlesztheted :) nekünk volt boltunk, összeraktam magamnak egy pofásabb kompakt kis Meridát :) most árulom, de az embereket kevésbé érdekli az ár - minőség arány :(
8/10 anonim válasza:
Nekem Green Wayem van, már kb 5 éve és még mindig semmi baja, pedig kínoztam rendesen. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki, hogy használtat fogok venni, mert jobban megéri.
2011. júl. 25. 12:15
10/10 compactegon válasza:
igen, főleg ha belefutsz egy jóba olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!