Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 190 cm-es fiú tud dirtözni...

190 cm-es fiú tud dirtözni biciklivel? és melyik dirt biciklit ajánljátok hozzá?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:04
 1/8 anonim válasza:
magellan polarx-ből az összes jó , umf-ből talán az 1-es és 3-mas hardy , és az 1-es 2-es steel , kona shared-et még használnak sokan meg gepida karaton-t de ezek még mind építgetni kell mert gyárilag azért nincsenek a toppon főleg ha komolyan tolod... mondjuk azt is jó lenne tudni hogy mennyit szánsz rá stb... és a magasság meg nem mérvadó. csak remélni merem hogy mtb-re gondoltál mert amúgy nem segítettem semmit :D
2010. aug. 19. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:

persze mtb-re gondoltam kössz a válaszokat

akkor nem lenne héátrány az ugratásokba stb a 190 cm-im

2010. aug. 19. 10:49
 3/8 A kérdező kommentje:
ja és a mali pythonról mit gondolsz?
2010. aug. 19. 10:50
 4/8 anonim válasza:
nemtudom mennyit bír a váz szerintem ha nagyon durvulsz vele előfordulhat hogy reped vagy törik de meglehet próbálni , ha váltót hagyod rajta akkor venned kell első láncfeszítőt amiből egy jobb 10 ezer körül van , dirthez erős felnik kellenek nemtudom hogy ez az alap duplafalú elég lesz e oda , stucnit azt kapásból cserélni kell rajta szerintem az törni fog az első nagy ugrásnál... összegezve meglehet próbálni de csak ésszel és mindenképp számíts rá hogy még költeni kell rá :)
2010. aug. 19. 11:03
 5/8 anonim válasza:
amugy láttam én már nálad magasabb bmx-est is :)
2010. aug. 19. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:

ok kössz

hát sztem mivel kezdő vagyok elsőnek megteszi és nem lessz annyira nagy durvulás első körbe:)

2010. aug. 19. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
a mostani mali pythonokról nem tudok nyilatkozni, de a régiek nagyon durvák voltak.
2010. aug. 19. 17:42
 8/8 anonim válasza:
igen és a maliBU tarantuláról mi a véleményed?XD
2010. aug. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!