Hogy kell leszedni a hátsó fogaskerekeket?
Tapasztalt bringásként mondhatom neked, hogy ha kerékpárt szerelsz, mindenhez célszerszám kell, nagyon ritka amit otthoni-barkáccsal le vagy szét lehet szedni. Neked racsni leszedő kell, ilyen az IceToolz menetes racsni leszedője: [link]
Bár hogy ilyet vásárolhass, célszerű tudni a racsni fajtáját, és márkáját, amit fentebb linkeltem az Shimano menetes racsnihoz és Campagnolo kazettás fogaskeréksorhoz való. Nézelődj. =)
és mi van ha kazettás van neki? :D
akkor kazetta leszedő kell
Írta? Nem... Nincs telepatikus képességem hogy megnézzem milyen típusú fogaskeréksor van a biciklijén. Értelem szerűen ha az van, akkor az kell, adtam egy tippet hogy mit kell keresnie vagy milyen célszerszám szükséges hozzá egyáltalán...
END;
idézek
,,Neked racsni leszedő kell"
irta hogy racsnis? nem :D akkor meg honnan tudod hogy az kell neki... ez nem tippnek hangzott
hűű de kemény gyerek valaki :D megkell ilyedni?
ismerd be hogy balf@sz vagy ennyi.. azt itt játszod a kemény gyereket.. komám
xD
Senki sem mondta h*lyegyerek hogy ijedjél meg.. :DDD Te pattogsz itt, meg balf@szozol nem én. :D
paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!