Hogyan lehet leszedni a racsnit?
Figyelt kérdés
A kérdésem az, hogy hogyan lehet leszedni a racsnit (fogaskoszorút) a hátsó kerékről. Már lecsavaroztam róla az anyát, mindent leszedtem róla, ami leszedhető, már a csapágygolyók is kipotyogtak belőle, de a racsni egyszerűen nem jön le. Valahol azt írták, hogy le kell csavarni az anyát, és le kell húzni a racsnit. De nekem nem megy.2011. júl. 1. 21:20
1/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__17..
Ha menetes (régebbi típus), akkor a racsnileszedő nevű speciális szerszámmal kell leszedni.
A kazettásról is le lehet szedni a bordás kazettatestet, de azt nem emlékszem hogy. A fogaskerekek lejönnek a záróanya letekerése után (mely záróanyát szintén a megfelelő szerszámmal lehet letekerni).
2/2 anonim válasza:
Az enyém is menetes volt és úgy csináltam, hogy volt egy pont akkora dugókulcs bitem, ami beleszorult a racsni belsejébe. Azt befogtam a satuba és a kereket tekerve le lehetett hajtani.
Biztos van rá speciális célszerszám, nekem ez volt kéznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!