Milyen kerékpárt ajánlotok? (részletek lent. )
170 ezerert en Cube Analogog 2011-est vennek, ami inkabb terepre valo de aszfalton is biztos nagyon jol lehet vele tekerni, mert probaltam a 2010-est. Egyszeruen ennyi penzert nem nagyon fogsz talani jobban felszerelt bringat, vagyis! van par (pl rockmachine flash), de azok gyengebb vazuak, nem annyira ismert markak, nem annyira jo a geometriajuk stb, es nem is neznek olyan jol ki. Enis Rockmachien Flash akartam mert nagyon jo a felszereltsege, de nem lehet tudni, hogy milyen fekek vannak rajta pontosan, nem is annyira ismert marka stb es lemondtam rola. Maradt a cube. Ugyanennyiert van Merida Matts Tfs 100-D 2011 is de annak a felszereltsege meg sem kozeliti a Cubet. Ha viszont van tobb penzed mint 170 akkor nezhetsz dragabb Merida Tfs-eket, azok mar nagyon jol is neznek ki, jobb tello stb. Pl Tfs 500-D.
Tipikusan asztfaltra valo bringaknal mar nem vagyok otthon
az első válaszoló sztem rendesen válaszolt csak azt nem értem hogy ha régen bicajozol miért nem tudod milyen bicajt vegyél?
bár lehet én vagyok a hülye az oldal pont ezért van:D csak kissé unatkozok:D jó bicajozást
elso vagyok:
Jol nez ki, szep feher, de alkatreszileg, es szerintem minosegileg sem eri el a Cube Analogot, ami ugyan ennyi. En ha kellene dontsek, az Analog maradna, ennek nem vagyok biztos, de azt hiszem, hogy nem lehet blokalni a teleszkopot, a hatso valto ket kategoriaval gyengebb, az agyak is gyengebbek picit, es szerintem nehezebb is mint a Cube, ami csak 13.5 kg. Te tudod mit csinalsz, ha azt akarod, hogy ugyanannyiert jobbat vegyel akkor Cube, ha azt, hogy szebben nezzen ki akkor ezt. Vagyis a szepseg relativ, nekem ez jobban tetszik kulsoleg, de ez mindenkinel mas, a Cube se csuf, sotet, legalabb nem mocskolodik annyira. Majd szolj, hogyhogy dontottel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!