Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek melyik ideálisabb...

Szerintetek melyik ideálisabb számomra?

Figyelt kérdés

Nos az lenne az én kérdésem hogy melyik bicajt ajánlanátok számomra,179 magas vagyok 78kiló és 16 éves. Nos a felhozatal: -Skarpea X400 -Kellys SCARPE -Kellys Coach -Kellys Viper

A bicaajt inkább hosszabb túrákra használnám, de néha egy kis tereppel is megspékelném.

Köszönöm segítségeteket

2011. jún. 21. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Viper nagyon alap gép.

Ha MTB-t akarsz, akkor a Skarpea, ha trekkinget, akkor a Kelly's Coach.

Ha inkább aszfaltos túrákra mész és nem sokat tekersz terepen, akkor én inkább a trekkinget javaslom.

2011. jún. 21. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
és a scarpe?
2011. jún. 21. 16:26
 3/6 Loach ***** válasza:

Mennyit szánnál rá? A leírásod alapján azt mondanám, hogy felejtsd el a montit, neked egy cross gép kell. Ragaszkodsz az általad kiemeltekhez? 100e Ftért itt van ez:

[link]

már viszonylag normális felszereltséggel. Nem éri meg sprórolni egy két dolgon, mert utána évekig (kellene) használod majd a gépet...

2011. jún. 23. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát sztem a scarpe az jó választás,apámnak is az van(8000 km-t tekert le vele 2 év alatt)és eléggé meg van vele elégedve.igaz hogy agyat cserélt rajta(novatech),meg villát(manitou).összesen kb 1000€
2011. jún. 23. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
1000€? Micsoda?
2011. jún. 23. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségeteket ;)
2011. jún. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!