Mit kéne fejlesztenem a jobb sebesség eléréséhez?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy magamon kívül mit kéne fejleszteni a bringámon hogy nagyobb sebességet érjek el. Jelenleg alap "hervis"-es állapotban van. Egy gagyi össztelós balance bringáról van szó, és tudom hogy ennyi erőkifejtéssel egy jobb bringán száguldok, és érdekelne hogy mit/miket érdemes kicserélné egy jobb fajtára egy alap bringán.2011. jún. 19. 21:13
1/6 anonim válasza:
-vékony, kemény gumi
-áttétel változtatása a lehetőségekhez mérten:
elöl minél nagyobb
hátul minél kisebb
hozzáteszem, a gumi sokkal fontosabb, hiszen én, a saját bicómmal 3/7es átétellel max 48-at megyek, annál nem tudom gyorsabban tekerni, de abba az áttételbe egyébként van potenciál, de a vastag gumik miatt nagyon nehéz kihozni. 2/7-esbe megyek 46ot. ergo ugyanannyit. a fogszám 48ról 38ra csökkent. csak arra próbálok rávilágítani, hogy pusztán áttétellel nem érsz el sokmident, ha azok nem rettentően sza.rok.
2/6 anonim válasza:
Vékony, kemény, sima (nem bordás, meg rücskös) gumi. Ezen kívül - gondolom - a teleszkóp lehet a nagy energiazabáló, az ellen a merev villa, merev váz vagy lezárható teleszkóp hatásosak, de azért ezek egy kicsit drágák (ennyi pénzért már lehet egy trekking vagy országúti bringát tartani külön, csak száguldozás céljára). Az üléspozíciódon is javíthatsz, minél lejjebb van a kormány az üléshez képest, annál kisebb a légellenállásod. Az is segít, ha csak ráhasalsz a kormányra. Ja, meg vehetsz patentpedált, amivel húzni is lehet, valamennyit az is segít (azért is segít mert nem kell tartanod attól, hogy a kátyúknál lecsúszik a talpad a pedálról).
3/6 A kérdező kommentje:
és melyik a legvékonyabb kumi amit rá lehet rakni a felnire? most 1,95-ös van rajta
2011. jún. 20. 09:52
4/6 anonim válasza:
Az a felni szélességétől függ. Keress a felnin nyomtatott vagy beleütött feliratokat, az alapján lehet megmondani.
5/6 anonim válasza:
nekem schwalbbe racing ralphom van (2,25). Én mondom, ez is rücskös, de olyan kicsi a gördlési ellenállása,hszinte olyan mint egy virsligumi. A telót ki kell kapcsolni, vagyis nem kell,(amit a balanceon gondolom nemlehet kikapcsolni). padentpedál a legjobb, 3*7tel max 41-2vel mész. Nekm 3*9 el megvolt montival a 60. húzd fel az ülést és dőlj előre.De eza balance nem ilyenrevaló:D
6/6 anonim válasza:
A ruhától, és a bukósisaktól is függ a légellenálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!