Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Minden monoblokk kompatibilis...

Minden monoblokk kompatibilis minden hajtükarral?

Figyelt kérdés

Nekem eddig mindenki ezt mondta, de pl ez a kettő is teljesen más:

[link]

[link]

2011. jún. 18. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jún. 18. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. A teljesség igénye nélkül jelenleg kb ezek a fajta monoblokk fajták vannak:

- négyszög

- ISIS

- Octalink

- intgerált

Természetesen mindre csak a hozzá való hajtóművet lehet felszerelni.

2011. jún. 18. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A második (előttem szóló) válaszolónak igaza van, de kiegészíteném azzal, hogy négyszögesből is legalább kétféle "kúposságú" létezik (tehát a négyszög szűkülése más). Elvileg nem illik összecserélni őket, gyakorlatilag ma már ez nem okoz gondot, mert nincs szükség a hajtókar gyakori le- és felszerelésére (a régi szétszerelhetős csapágyakat gyakrabban kellett kitakarítani).
2011. jún. 19. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért, az első (kettővel előtted szóló) válaszoló (aki csak a kérdésre válaszolt) ennek talán az ellenkezőjét írta?
2011. jún. 19. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mért, az első (kettővel előtted szóló) válaszoló (aki csak a kérdésre válaszolt) ennek talán az ellenkezőjét írta?"

Természetesen nem, de nem akartam három oldalon keresztül azt fogalmazni, hogy ki mindenkinek van itt igaza. Szerintem egy átlagos képességű olvasó önállóan is meg tudja állapítani, hogy ha a második válaszolónak igaza van, akkor az elsőnek is.

2011. jún. 20. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!