Elmesélnéd a legnagyobb esésed történetét?
30as tempónál felcsavarodtam a fára az erőben, bukfenc után egy fa fogott meg. sérülések: A könyökömet nem bírtam mozdítani 2 hétig, enyhe agyrázkódás és egyéb zúzódások, horzsolások. Ez egy esés a sok közül.
16/f
Nekem ilyen durva történetem nincs. A legnagyobb esésem két éve nyáron volt. De az is az én hülyeségem miatt történt.
Erdőben elég meredek lejtőn lefelé első fékkel akartam fékezni. Fejreállás lett belőle.
Előreborultam, bicikli a felemre. Így gurultam még métereket a lejtőn lefelé. Tele lettem persze horzsolásokkal. De nem ez volt a legnagyobb sérülésem. Hanem, hogy a karomra estem. Annyira fájt, hogy ki se tudtam nyújtani. A kormányt se tudtam fogni. Így hazafelé végig egy kézzel fogtam a kormányt, váltottam, fékeztem. Így kellett átmennem a városon, jó 12km-t.
Aztán utána több, mint egy hónapig fájt az alkarom a könyököm alatt kicsivel a belső oldalon. A kezemet se tudtam használni, mert egy pohár vizet nem tudtam vele megtartani. Lógatni egyáltalán nem tudtam a karom, hetekig fel volt kötve.
Dokinál nem voltam, de aztán szerencsére lassan hetek alatt magától rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!