Mountain bike-ot át lehet alakítani úgy, hogy ne görnyedjek előre rajta?
Gerincferdülésem van (Scheuermann-betegség, ha ez mond nektek valamit), és nem tesz jót a hátamnak, hogy a bicón nagyon előre kell görnyednem. Nekem nagyon nehéz egyenes gerinccel ülnöm rajta, és a görnyedéstől fájni kezd a hátam. Új bicóra nincs pénzem, arra gondoltam, hogy veszek rá új kormányt, ami magasabb. Tudtok valamit ajánlani? Nagyon örülnék neki, mert a bicózás kb. az egyetlen sport amit szeretek, és amit csinálok is, és nagyon fontos lenne! Ha időtök/energiátok engedi, képeket is mutathattok, hogy milyen típusú kormányok valóak mountain bike-hoz? mert ilyen Csepel biciklis kormányt csak nem tehetek rá :D (centimétereket egyelőre még nem tudok, hogy milyen a cső átmérője, csak faterom tudná, de most ő nincs itt) vagy hallottam hogy van valami magasító cső...
nem értek hozzá
21/Lány
Van kormánymagasító adapter, így néz ki:
Nem tudom, milyen a kormányfejed (menetes, vagy aHead), mindegyiknél más módon lehet a kormányt emelni. A belinkelt adapter mindegyikhez használható, aztán vannak olyan kormányok még pluszban, amik nem egyenesek, hanem szintén van egy kis emelésük, pl. ilyen:
Ezzel a kormánnyal, meg a magasító adapterrel már akár 10cm-t is tudsz emelni a fogásmagasságon.
A teljességért ide való még az állíthatós stucni, ebből van ahead és hagyományos méretben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!