Mennyi a sebesség rekord biciklivel?
A kerékpáros-világrekord 268 km/h, szélfogó (felvezető jármű szélárnyékában) mögött.
Az áramvonalasított kerékpáros sebességrekord pedig (felvezetés nélkül, csak emberi hajtással, sík úton): 132.5 km/h.
Ha már úgyis áttértünk arra, hogy ki mennyivel ment, én sima MTB-vel sík úton kb 50-nel. Erőm még bőven lett volna tekerni, csak már nem volt több fokozat amire válthattam volna, gyorsabban pedig már nem tudtam kapkodni a lábamat a pedálokon.
Lejtőn lefelé kb 60-nal. Itt is tudtam volna kicsit tovább gyorsulni, de inkább fékeztem. Elég ijesztő, ahogy visít a rücskös gumi 60-nál. Na meg ilyen sebességnél ha jön egy nagyobb kátyú, akármi..., annak nem lett volna szép vége.
zer egy hosszu lejtőn jöttem nem tudom mennyivel kb 40el
belementem egy egész bici káátyúba és elkezdett a bicajom kormánya rászkódni majdnem elestem félelmetes voolt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!