Van csengő a kerékpárotokon?
22:03! Én írtam korábban, hogy nekem nem nagyon férne már el a kormányon. Az egyik válaszban nekem is azt írták, hogy tegyem a nyeregcsőre.
Most már az is kezd zsúfolt lenni. Gyárilag volt rajta egy konzollal szerelt prizma. Azóta vettem rá hátsó lámpát. Most jönne még oda egy csengő. Olyan már így is, mint egy karácsonyfa. Még szerencse, hogy magas vagyok, ezért ki kell húznom a nyeregcsövet a maximumig, így van rajta egy kis hely.
én használom néha a csengőt,de akkor meg azért szólnak be a gyalogosok h mit csengetek az ő járdájukon,meg vágnak arcokat..oké néha muszáj a járdán mennem bevallom,mert vannak olyan útszakaszok, ahol nem szívesen megyek bele a forgalomba,ez van..
És IGEN elég sok a bunkó gyalogos(persze ez nem csak rájuk vonatkozik,biztos van bunkó biciklis is),mert ahelyett hogy arrébb menne egy centit muszáj beszólnia valamit.Olyan lassan megyek már a járdán, hogy majdnem eldőlök,de azért muszáj megjegyeznie, hogy ez nem bicajút..mintha nem tudnám,tudom hogy nem bicajút,de még nem akarok meghalni a száguldó autók között.
Ja és,egyenlőre még egy rendőr sem szólt, hogy miért megyek a járdán,pedig már párszor összefutottam velük.Lehet szerencsém volt nem tudom,de szerintem ők is tudják,hogy elég veszélyes az autók közt bicajjal.Meg, hogy nem 30 -al megyek a járdán,hanem kb gyalogos sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!