Hogy lehet ekkora árkülönbség?
Szóval néztem egy külső gumit városon belül egy nap eltéréssel, két különböző boltban.
Mind a kettőben ugyan az a márka, ugyan az a típus, ugyan az a méret, ugyan az a minőség, ugyanúgy defektvédős mindkettő. Az egyik boltban 2500Ft-ot mondtak rá, a másikban 7000-et.
Hogy a túróba lehet ekkora, majdnem háromszoros árkülönbség ugyan arra a termékre?
lol xD
Ezt én se nagyon értem :D
Am milyen külső volt?Márka, v milyen fajta?
Van ilyen; nem gumi ugyan, de nekem álmom volt - mivel sötétben tekerek haza az erdőn keresztül több mint 10 kilométeren - egy olyan lámpa, amin állítható a fókusztávolság, és nagyon erős. Egyik boltban 16000 fölött, másikban 18e körül, harmadikban 15e. Szóval hagytam a fenébe.
Szerdán mentem cangát venni, kérdezem kíváncsiságból: mennyi?
Kapaszkodj meg, ugyanaz a lámpa 4e ft!! Meg is vettem. Rendőrségi vadászlámpa, bársonybéléses dobozban.
Kérdeztem: miért ennyi? Máshol sokkal drágább. Mondták, hogy a viszonteladó ,,Kollégák'', akik betérnek, ők is csodálkoznak, és tele a tökük, hogy ők letörik az árakat.
Az eladó mondta, hogy a lelkiismeretük tiszta, nekik elég a az az 1500 ft-os haszon is. Nem kell tizenhárom ezerrel többet kérni.
Ízlések és pofonok, vannak a harácsoló-panaszkodó típusú bringakereskedők, és vannak a normálisak. Szögezzük le: az utóbbinak megy jobban a bolt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!