Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit ér a kerékpárom?

Mennyit ér a kerékpárom?

Figyelt kérdés
10 éves, 26-os MTB-met (Neuzer) szeretném eladni. A kerekei szinte újak, nemrég lettek cserélve. Az első években kb hetente, az utolsó 3 évben pedig egyáltalán nem használtam. Nincs elrozsdásodva, elég jól néz még ki. Szerintetek mennyiért (és hol?) tudnám legjobban eladni?
2011. máj. 13. 16:47
 1/6 anonim válasza:
Teszvesz, vatera. Ja és szerintem ha linkelnél egy képet róla, akkor talán még itt is elkelne...
2011. máj. 13. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
kb egy huszas.
2011. máj. 13. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó bringák a neuzerek. Kérj érte legalább húszat és csak akkor engedj az árából ha nem viszik.

[link] itt el tudod adni.

2011. máj. 13. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! 10 éve 23 volt, szóval nem gondoltam volna :)
2011. máj. 13. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 20-ért el tudod adni, akkor már Te is jól jársz. De első körben igazuk van a többieknek, próbáld meg annyiért hirdetni.

Attól is függ egyébként az ára, hogy milyen felszereltségű. (Váltók, fékek, váltókarok, hajtómű, stb.)

Én egyébként két éve vettem új biciklit. Akkor én is nézegettem Neuzereket, elsősorban a kedvező áruk miatt. Nekem tetszettek volna, de sokan különböző fórumokon lebeszéltek róla. Arról, hogy a negatív kritikáknak van-e alapja, nem vagyok teljesen meggyőződve. Jó, nyilván nem egy többszázezeres géppel kell összehasonlítani.

2011. máj. 14. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:
ha 20-ért el tudod adni a tíz éves bringát, akkor szerintem legyen ez a szakmád :)
2011. máj. 14. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!